Erzurum İl Değerlendirme Toplantısı Yapıldı Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2019

Erzurum İl Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı koordinasyonu ile 05-06 Ağustos 2019 tarihlerinde  Erzurum’da İl Değerlendirilme toplantısı yapıldı. Sağlık ekipleri hizmetleri yerinde değerlendirdi. Sağlık tesislerinin tıbbi, mali ve idari hizmet verilerinin ele alındığı il sunum toplantısında; sağlık tesislerinin, insan kaynakları planlama,  fiziki yeterlilik, teknik donanım, iletişim etkinliği ve sağlık çalışanı verimliliği konuları ele alındı.

Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven ile birlikte sağlık ekibi sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirmek maksadıyla Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi, Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi,Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi ve Erzurum NeneHatun Kadın Doğum Hastanesini ziyaret etti. Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanı Uz. Dr. Cihan Döğer, Tedarik Planlama Stok ve Lojistik Planlama Daire Başkanı İrem Mühürcü, İdari Hizmetler ve İletişim Yönetimi Daire Başkanı Ali Özhan ve Döner Sermaye Bütçe ve Muhasebe İşlemleri Daire Başkanı Özkan Arslan da yerinde değerlendirmeler yaptı.

Toplantıya Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Arslan, Erzurum İl Sağlık Müdür V. Dr. Gürsel Bedir, ilgili Daire Başkanları, Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları, Erzurum İli tüm Kamu Hastaneleri Başhekim ve Müdürleri katılım sağladı.

• 1.jpeg
  • 2.jpeg